Tositarina palveluksessasi

Tositarina tarjoaa palveluja tarinan rakentamisessa, tarinan kerronnassa ja nimikysymyksissä.
NimikysymyksetTarinat

Nimiä

Nimikysymykset

Nimi on yrityksen, tuotteen ja palvelun käyntikortti. Nimi kiinnittää potentiaalisten asiakkaiden huomion ja parhaimmillaan ratkaisee ostopäätöksen. Hyvä nimi on usein myös informatiivinen.

Toimivaa nimeä ei ole aina helppo löytää tai keksiä. Tositarinalta saat asiantuntija-apua juuri tähän. Voimme sekä tehdä ehdotuksia nimiksi että arvioida ja kommentoida omia nimiehdotuksiasi.

Tarinoita

Tarinan rakentaminen

Parhaita tarinoita ovat ne, jotka ovat kestäviä ja totta. Tositarina etsii ja kokoaa tarinan ainekset ja järjestää ne käyttökelpoiseen muotoon.

Tarina koostuu yrityksesi historiasta, toimintakulttuurista ja -ympäristöstä sekä tulevaisuuden tavoitteista – aina tarpeen ja käyttötarkoituksen mukaan. Tällä tavoin kulttuurinen pääoma saadaan näkyviin ja käyttöön. Yrityksesi saa tositarinan, jonka avulla ankkuroit itsesi tai tuotteesi aikaan ja paikkaan.

Tarina on keskeinen väline myös yrityksesi strategiatyössä. Sen avulla on helppo täsmentää, keitä juuri te olette, mistä tulette ja minne olette menossa.

Some-viestintää

Mitä tarinalla sitten tehdään?

Tositarinan sosiaalisen median osaajat kertovat ja opastavat siinä, miten tarina kannattaa kertoa. Eri käyttöympäristöissä – verkkosivuilla, sosiaalisessa mediassa, printtimediassa ym. – toimivat erilaiset ratkaisut. Tositarina antaa ratkaisuehdotuksia viestinnän eri tarpeisiin. Meiltä voit myös ostaa sosiaalisen median viestintäpalvelua.

Tässä kuvassa on Valtion arkiston konservaattoreita kunnostamassa vanhoja niteitä. Kuvaaja tuntematon. 1920–1930-luku, Helsinki, Uusimaa, Finland. Suomen valokuvataiteen museo. Kuvan käsittely: Tositarina / Petja Kauppi 2018.