LÖYDÄ NIMI

Nimi on yrityksen, tuotteen ja palvelun käyntikortti. Nimi kiinnittää potentiaalisten asiakkaiden huomion ja parhaimmillaan ratkaisee ostopäätöksen. Hyvä nimi on usein myös informatiivinen. 

Tositarinassa voimme koota ja rakentaa juuri sinun tarpeitasi varten kiehtovan nimitietopaketin, johon voimme yhdistää myös paikkoihin ja henkilöihin liittyvää historia- ja muistitietoa.

Monelta voi helposti unohtua se, että hyvän nimen tulisi olla myös käytännöllinen. Ei riitä, että nimi vain näyttää hauskalta tai tyylikkältä verkkosivuilla tai logossa. Kun nimi on helppo ääntää, kirjoittaa ja ymmärtää, se toimii luontevasti osana selkeää kielenkäyttöä. 

Toimivaa nimeä ei ole aina helppo löytää tai keksiä. Tositarinalta saat asiantuntija-apua juuri tähän. Voimme sekä tehdä ehdotuksia nimiksi että arvioida ja kommentoida omia nimiehdotuksiasi.

Nimistö on usein osuva ja moni-ilmeinen osa paikoista ja muista kohteista kerrottaessa.  Nimistö tuo esiin historiaa ja ihmisten kokemuksia, oli kyse sitten paikan- tai henkilönnimistä tai vaikkapa eläintennimistä.